12.09.2018

“DANUBE MORAVIA KUP” u Bratislavi - selekcija FS Beograda (U-15) pobednik

Selekcija Fudbalskog saveza Beograda (U-15) pobednik je trećeg po redu međunarodnog turnira “Danube Moravia Kup” koji je danas završen u glavnom gradu Slovačke Bratislavi. U finalnoj utakmici beogradske nade savladale su vršnjake iz Ljubljane sa 3:0 i tako trijumfovali na ovom takmičenju. Strelci su bili Lazetić, Tabaković i Vlahović.

  

Reprezentativac FS Beograda Marko Lazetič, inače član "Crvene zvezde" postigao je pet golova i tako osvojio i titulu najboljeg strelca ovog takmičenja, pa se izabranici instruktora Željka Mikovića u naš grad vraćaju sa dva pehara. 

  

  

Naši momci su već prvog takmičarskog dana izborili učešće u finalu pošto su prvog dana pobedili domaćina sa 3:0 (stelci Lazetić 2 gola i Vlahović), a zatim u poslepodnevnom programu i Južnu Moravsku sa 5:2 (strelci za FS Beograda bili su Lazetić 2 gola i Vlahović, Spasojević i Tabaković). Kao pobednik grupe “A” Beograd se plasirao u finale gde se danas sastao sa pobednikom grupe “B” u kojoj je prvo mesto osvojila selekcije Ljubljane i ubedljivim trujumfom od 3:0 ozarenih lica odlazi kući.

  

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!