12.05.2017

„Trofej Beograda 2017“ – stigli učesnici, održan tehnički sastanak

Petnaesti „Trofej Beograda 2017“ praktično je počeo u poslepodnevnim časovima kada su u naš glavni grad počele da pristižu ekipe učesnice. U hotel „Reks“ prva je stigla selekcija FS Kantona Sarajeva, a zatim su doputovali i ostali učesnici i to Bratislava, Ljubljana, Budimpešta i Solun čija je selekcija poslednja stigla u Beograd.

  

Pošto su se svi smestili održan je uobičajeni tehnički sastanak sa vođama timova na kojem su predočeni svi tehnički detalji u vezi sa takmičenjem koje će se održati u Fudbalskom centru FS Beograda na Adi Ciganliji u subotu 13. i nedelju 14. maja 2017. godine. Konstatovano je da turnir može da počne, jer je sve pripremljeno, a naglašeno je da je smisao ovog tradicionalnog međunarodnog takmičenja mlađih pionira u druženju, sticanju novih prijateljstava, fer pleju i prezentaciji različitih fudbalksih škola. Gosti su izrazili zadovoljstvo uslovima smeštaja, prijemom i tretmanom koji ih je sačekao prilikom dolaska u Beograd.

  

Petnaesti „Trofej Beograda“ startuje u subotu u 9 časova utakmicama koje se istovremeno igraju na dva terena i to između selekcija FS Beograda i Soluna, odnosno Sarajeva i Ljubljane posle kojih će oko 11 časova uslediti ceremonija svečanog otvaranja tog takmičenja. 

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!