10.05.2018

Amaterska reprezentacija FS Beograda počela sa pripremama za kvalifikacioni turnir Regionalnog Kupa UEFA za amatere na nivou FS Srbije

Na stadionu SC FSB na Adi Ciganliji okupili su se kandidati za sastav Amaterske reprezentacije FS Beograda koja je na taj način počela sa pripremama za kvalifikacioni turnir Regionalnog Kupa UEFA za amatere na nivou FS Srbije koji će se održati na Zlatiboru 5. i 6. juna 2018. godine. Selektor Goran Serafimović sa saradnicima je kroz test utakmicu dve ekipe (belu i plavu) dobio uvid u mogućnosti pozvanih igrača iz klubova Srpske lige – grupa „Beograd“, Zonske lige Beograda i Prve beogradske lige koji su kandidati za takmičenje na Zlatiboru.

 

Ovo je bio prvi „filter“, a do kraja maja meseca biće još okupljanja i najmanje dve kontrolne utakmice. Goran Serafimović je bio zadovoljan prvim testom koji su sa tribina pratili i neki od trenera beogradskih srpskoligaških i zonaških klubova, a bio je prisutan i predsednik Organizacije fudbalskih trenera FS Beograda Branko Babić. Strukovna organizacija fudbalskih sudija FS Beograda dala je svoj doprinos sudijskom trojkom koju je pedvodio Srđan Novaković sa pomoćnicima Filipom Garovićem i Slobodanom Tatomirovićem.

 

Za beli tim su igrali Pavlović, Lazarević, Radojević, Radojković, Jezdović, S. Nikolić, Pojužina, Simić, Đ. Petrović, Radunović, Jerović i Dimitrić., a za plavi Korać, Lovrić, Vukašinović, Bogdanović, Bajović, Beriša, Janković, Milenković, Tvrdišić, M. Nikolić, Bogdanovski, Gvozdenović, Matić i Draganić.

 

Treneri saradnici Gorana Serafimovića Marko Bajić, Marko Milovanović, Marko Nikolić i Nikola Todorović dali su svoj doprinos u ovoj akciji. Inače, rezultatski uspešnija bila je bela ekipa koja je pobedila sa 4:1, a novo okupljanje kandidata za Amatersku reprezentaciju FS Beograda biće na terenu SC FSB na Adi Ciganliji u sredu 23. maja 2018. godine u 17:30 časova.

 

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!