26.03.2019

Amaterska reprezentacija FS Beograda u sredu na Adi Ciganliji igra tradicionalnu prijateljsku utakmicu sa amaterima Ljubljane

Amaterska reprezentacija FS Beograda će u sredu 27. marta 2019. godine odigrati tradicionalnu prijateljsku utakmicu sa amaterima Ljubljane. Ovoga puta domaćin je FS Beograda, a utakmica je zakazana na stadionu SC FSB na Adi Ciganliji od 16:30 časova.

  

U ponedeljak je održan trening Amaterske reprezentacije FS Beograda, a selektor Goran Serafimović i njegovi saradnici iako su se suočili sa niz otkaza zbog povreda smatra da će ekipa koja će sutra igrati na Adi zajedno sa gostima iz glavnog grada Slovenije pružiti zanimljivu igru.

  

To je i najbolja pozivnica za ljubitelje amaterskog fudbala da sutra poslepodne dođu na Adu Ciganliju i pogledaju ovu utakmicu, a ulaz je besplatan.

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!