Маркетинг

Фудбалски савез Београда има више од 250 клубова и организује такмичење у седам лига аматерског нивоа, као и у 17 лига за млађе категорије. Та такмичења привлаче велику пажњу становника Београда и околних места.

Из тог разлога маркетинг служба ФСБ сматра да сарадњом на том пољу може да се пронађе обострани интерес, па нудимо могућност да се она оствари на неки од следећих начина:

  • Посредством интернет сајта
  • Могућност маркетиншке презентације ваше фирме на спортској опреми свих селекција, од најмлађих до сениорских, које учествују у домаћим и интернационалним такмичењима (путем рекламних паноа на објектима где играју селекције ФСБ, реклама на дресовима екипа и другој спортској опреми и сл.).
  • Могућност покровитељства (на годишњем нивоу) Лиге за сениоре и Лиге млађих категорија у којима учествују и омладинске школе наших најпопуларнијих клубова:

а) Српска БИП лига – група “Београд”

б) Зонска БИП лига Београда

ц) Прва БИП београдска лига

д) Друга БИП београдска лига (групе „Дунав“, “Сава” и „Шумадија“)

е) Трећа БИП београдска лига (групе “А”  и “Б”) и општинска лига Барајево

ф) Друга ФУТСАЛ лига – “Београд” 

г) Лиге млађих категорија у конкуренцији омладинаца, кадета, пионира и петлића у два степена (Прва и Друга лига) и Лига школа фудбала (у две групе)

  • Рекламирање на свим медијским представљањима ФСБ (панои и ролл уп на конференцијама за медије, гостовања у радио и телевизијским програмима итд.).
  • Рекламирање (спонзорство) у медијима у којима је представљена активност ФСБ („Спортски журнал“, „Спорт“, „СОС канал“, “Студио Б”...).
  • Рекламирање и ваше маркетиншке презентације приликом организовања акција ФСБ као што су летње и зимске школе фудбала, семинари, турнири у земљи и иностранству и остало.

Начин на који желите да остварите сарадњу можете изабрати сами и контактирати нашег ПР и маркетинг менаџера Душка Милановића и то свакодневно на следећи контакт телефон: 063/185-45-29

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

Одложени састанци у Зонској БИП лиги Београда

Састанци делегата, судија и  представника клубова у Зонској БИП лиги Београда који су требали да се одрже у четвртак 27. октобра 2011. године одложени су за седам дана и одржаће се у четвртак 3. новембра 2011. према веч утврђеној сатници:

17:00 часова – делегати

17:30 часова – судије

18:00 часова – представници клубова.