24.09.2013

Održan sastanak sa trenerima beogradskih klubova

U PRESS CENTRU FSB održan je sastanak koji je organizovala Organizacija fudbalskih trenera FS Beograda, a na koji su bili pozvani svi beogradski treneri. Na ovom izuzetno posećenom skupu bilo je više od pedeset trenera raznih takmkičarskih rangova i zvanja. Gosti na sastanku bili su Miloljub Ostojić, predsednik Organizacije fudbalskih trenera FS Srbije i Dušan Savić, direktor Trenerske škole FS Srbije. Centralna tema ovog sastanka bila je posvećena trenerskim diplomama, odnosno UEFA licence „B“, „A“ i „PRO“ koje izdaje Trenerska škola FS Srbije i odnos prema onim trenerima koji ih ne poseduju, a završili su Fakultet za fizičko vaspitanje, Višu trenersku školu ili odgovarajuću Akademiju fudbala. Ovo je bio jedn od najposećenijih skupova trenra u poslednjoj deceniji, što je predsedenik OFT FSB Jovica Milikić posebno istakao, a u diskusiji na ovu temu doprinos je dao i generalni sektetar FS Beograda Jovan Šurbatović.

Na ovom sastanku koji je trajao puna dva časa, u drugom delu, govorilo se i o ponašanju trenera svih kategorija. Rečeno je da se u poslednje vreme uočava dosta nediscipline trenera na klupama za vreme utakmica u kojima vode svoje timove. Osim toga, mnogi su i neprimereno odeveni, a pojedinci se i nedolično ponašaju prema svojim kolegama. Najavljeno je skoro donošenje Disciplinskog pravilnika OFT FS Beograda, pa su ovom prilikom svi treneri upozoreni da i pre donošenja tog akta imaju u vidu kodeks ponašanja fudbalskog trenera.

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

Одложени састанци у Зонској БИП лиги Београда

Састанци делегата, судија и  представника клубова у Зонској БИП лиги Београда који су требали да се одрже у четвртак 27. октобра 2011. године одложени су за седам дана и одржаће се у четвртак 3. новембра 2011. према веч утврђеној сатници:

17:00 часова – делегати

17:30 часова – судије

18:00 часова – представници клубова.