O nama

Fudbalski Savez Beograda čini 6 teritorijalnih saveza, 47 liga, 276 klubova, 552 registrovane ekipe, 39.152 registrovanih igrača, 630 sudija i 160 instruktora i 978 trenera od čega 385 licenciranih za lige u nadležnosti FSB. Uz to na teritoriji FSB ima 335 fudbalskih objekata.

Fudbalski savez Beograda sprovodi i organizuje najmasovnije i najkvalitetnije amatersko takmičenje u Srbiji kroz pet seniorskih liga (Srpska liga – grupa „Beograd“, Zonska liga Beograda, Prva beogradska liga (koju čine tri grupe: „A“, „B“ i „C“), Međuopštinska liga koja se sastoji od tri grupe – „A“, “B“ i "C" i Opštinske lige „Barajevo“ i Druga FUTSAL liga "Beograd". Takođe tu je i 20 liga mlađih kategorija u konkurenciji omladinaca, kadeta, pionira i petlića, kao i lige u Opštinskim fudbalskim savezima Obrenovca, Mladenovca, Lazarevca i Sopota. To je brojka od 47 liga. Organizuje se i takmičenje u Kupu za seniore i seniorke.

Tokom prvenstvene sezone, vikendom se odigra skoro 60 utakmica uz učešće više od 1.600 fudbalera, a u takmičenju mlađih kategorija na teren u 150 utakmica izađe više od 4.500 igrača. U svim ovim utakmicama učestvuje i oko 300 sudija i delegata. Na teritoriji Fudbalskog saveza Beograda infrastrukturu čini 12 stadiona (fudbalskih klubova Crvene zvezde, Partizana, Čukaričkog, Rada, Obilića, Železnika, Kolubare Omladinski na Karaburmi, Gradski u Zemunu, Mladenovcu, Radničkog u Obrenovcu...) kao i više od 300 travnatih terena (u užem i širem pojasu Beograda) među kojima su i tereni sa veštačkom podlogom koji se nalaze u SC „Partizan – Teleoptik“ i SC “Ada Ciganlija“i na stadionima i igralištima FK „BSK“ u Borči, FK „Rad“, OFK „Beograd“, FK „Sinđelić“, FK "BASK", FK "Lokomotiva", Gradskom stadionu u Zemunu, FK "Brodarac", FK "Radnički" u Obrenovcu, FK "Čukarički a.d." i FK "Voždovac"na kojima igraju klubovi od saveznog do najnižeg ranga.

Počev od sezone 2012/2013 sve je više igrališta čije tribine imaju stadionske stolice, a koje u svojoj akciji donira Fudbalski savez Beograda. Stolice su postavljene na tribinama stadiona i igrališta u Zvečkoj, Krtinskoj, Čibutkovici, na igralištu FK "Brodarac", u Žarkovu, padinskoj Skeli...

Fudbalski savez Beograda se nalazi u samom centru grada u Deligradskoj ulici broj 27, na trećem spratu zgrade GCFK „Stari DIF“. U modernom, renoviranom i prijatnom ambijentu u pet kancelarija radi stručna služba sa osam zaposlenih profesionalaca. Stručna služba se, u svojstvu servisa klubova, brine za takmičenja i sve neophodno za funkcionisanje saveza. U okviru prostora FSB nalazi se PRESS CENTAR, konferencijska sala i magacin za opremu selekcija FSB.

Stručnu službu čine:

Miroslav Stojanović

Generalni sekretar FSB

Marija Čočić

Poslovna sekretarica FSB

Nataša Mitrović

Referent za finansije FSB

Duško Milanović

Sekretar Organizacije fudbalskih trenera FSB

Branislava Klemenjak

Stručni saradnik za seniorska takmičenja FSB

Zoran Đilas

Referent za registraciju igrača FSB

Srđan Milosavljević

Rukovodilac takmičenja za mlađe kategorije FSB

Momčilo Marković

Organizacija fudbalskih sudija FSB

Slobodan Krstić

Sportski centar FSB Ada Ciganlija

Bojan Maksimović

Sportski centar FSB Ada Ciganlija

Milan Bakić

Sportski centar FSB Ada Ciganlija

Marko Cvetković

Stručna služba FSB© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

Одложени састанци у Зонској БИП лиги Београда

Састанци делегата, судија и  представника клубова у Зонској БИП лиги Београда који су требали да се одрже у четвртак 27. октобра 2011. године одложени су за седам дана и одржаће се у четвртак 3. новембра 2011. према веч утврђеној сатници:

17:00 часова – делегати

17:30 часова – судије

18:00 часова – представници клубова.