04.12.2018

Skup trenera klubova Srpske lige - grupa "Beograd"

U prostorijama PRES CENTRA FSB održan je skup trenera koji vode klubove Srpske lige - grupa "Beograd". Sve prisutne pozdravio je generalni sekretar Fudbalskog saveza Beograda Miroslav Stojanović, a zatim su se trenerima beogradskih srpskogligaša obratili i predsednici trenerskih organizacija FS Srbije i FS Beograda Miloš Miljanić i Branko Babić.

 

Tom prilikom Miloš Miljanić je konstatovao da je ovo prvi put da se na ovaj način uspostavlja komunikacija saveza i struke pohvalivši rukovodstvo FSB i OFT FSB za organizovanje ovog sastanka. 

 

Branko Babić je istakao da je razlog za okupljanje to da se trenerska organizacija na neki način zahvali trenerima za izuzetno visok kvalitet takmičenja u tom rangu i najavio da će sličnih okupljanja biti i sa trenerima iz nižih rangova FSB. Bilo je reči i o aktuelnostima u vezi sa Organizacijom trenera FS Srbije o čemu je govorio Miloš Miljanić, a Branko Babić je na kraju istakao da je beogradska trenerska organizacija otvorena u svakom pogledu za svoje ćlanove. Govorilo se o edukaciji, potrebi da se neosporni trenrski talenat promoviše na višem nivou i istakao značaj razvojne uloge trećeg nacionalnog ranga za srpski fudbal. Naglešeno je i to da je u Beogradu i njegovoj okolini najviši nivo kvaliteta amaterskog fudbala u našoj zemlji. Na kraju je prisutnim trenerima upućena želja da i u sledećoj 2019. godini budu uspešni.

 

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

Одложени састанци у Зонској БИП лиги Београда

Састанци делегата, судија и  представника клубова у Зонској БИП лиги Београда који су требали да се одрже у четвртак 27. октобра 2011. године одложени су за седам дана и одржаће се у четвртак 3. новембра 2011. према веч утврђеној сатници:

17:00 часова – делегати

17:30 часова – судије

18:00 часова – представници клубова.