04.02.2019

KMF “Banjica” pobednik Kupa FSS na teritoriji FSB u futsalu

KMF “Banjica” pobednik je Kupa FS Srbije na teritoriji FS Beograda u futsalu.

  

Posle dramatične utakmice odigrane pred oko 1200 gledalaca u dvorani SKC “Obrenovac” tim KMF “Banjica” je boljim izvođenjem udaraca za dobijanje pobednika savladao domaći KMF “Palež” sa 4:2.

  

Inače finalni duel je završen nerešenim rezultatom 1:1.

  

Domaći su poveli pogodtkom Filipa Perišića u 25. minutu, ali je samo šest minuta kasnije kapiten gostiju Jovan Ristanović izjednačio rezultat. Do kraja utakmice nije bilo novih pogodaka, pa su se udarcima za dobijanje pobednika timovi borili za pobednički pehar FS Beograda. Ekipa “Banjice” je bila sa više koncentracije i preciznosti, pa je tako pobednički pehar koji je uručio generalni sekretar FS Beograda Miroslav Stojanović završio u rukama igrača KMF "Banjica"koji su burno proslavili ovaj uspeh.

  

U predigri finala odigrana je i utakmica za omladinskog (U-19) prvaka FS Beograda u futsalu.

  

Sastale su se ekipe domaćeg KMF “Palež” i KMF “FON”. I ova utakmica je bila izjednačena, neizvesna i sa puno preokreta. Domaći su na poluvremenu vodili sa 2:1, ali je tim KMF “FON” bio ubedljiviji u nastavku utakmice i na kraju je pobedio sa 6:3. Tako su omladinci KMF”FON” postali prvi tim koji je u futsalu u konkurenciji omladinaca (U-19) došao do trofeja - titule šampiona Beograda.

  

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

Одложени састанци у Зонској БИП лиги Београда

Састанци делегата, судија и  представника клубова у Зонској БИП лиги Београда који су требали да се одрже у четвртак 27. октобра 2011. године одложени су за седам дана и одржаће се у четвртак 3. новембра 2011. према веч утврђеној сатници:

17:00 часова – делегати

17:30 часова – судије

18:00 часова – представници клубова.