17.10.2019

Uzbudljiva završnica turnira U-13 u Ljubljani - Selekcija FS Beograda treća žreb odredio pobednike

Drugog, završnog takmičarskog dana na turniru mladih fudbalskih nada u Ljubljani (U-13) viđena je zanimljiva i uzbudljiva završnica, posle koje je, a pošto su odigrane preostale takmičarske utakmice, pobednički pehar pripao selekciji iz češkog Brna ispred domaćina MNZ Ljubljane. Izabranici instruktora Željka Kalajdžića osvojili su treće mesto, mada je lako moglo da se dogodi da se u Beograd vrate sa pobedničkim peharom (nedostajao je, odnosno odlučio jedan pogodak).

  

Drugog dana takmičenja naši dečaci su pobedili Sarajevo sa 5:1 i Brno rezultatom 2:1, a ishod ostalih utakmica naše je svrstao na poziciju tri dok je voljom žreba trijumf pripao mladim Česima koji su bili sasvim izjednačeni sa Ljubljančanima.

  

Suština ovog nadmetanja bila je u predatavljanju talenta i druženju u čemu su svi učesnici bili izuzetni.

  

Na kraju takmičenja su predsednik MNZ Ljubljana  Gvido Mravljak i generalni sekretar Sandi Kranjec dodelili nagrade i priznanja najboljim pojedincima.

  

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

Одложени састанци у Зонској БИП лиги Београда

Састанци делегата, судија и  представника клубова у Зонској БИП лиги Београда који су требали да се одрже у четвртак 27. октобра 2011. године одложени су за седам дана и одржаће се у четвртак 3. новембра 2011. према веч утврђеној сатници:

17:00 часова – делегати

17:30 часова – судије

18:00 часова – представници клубова.