27.12.2022

Održan Novogodišnji koktel Fudbalskog saveza Beograda

U restoranu "Stadion Event centar" na popularnom "Krovu" u prostoru Tržnog centra "Stadion" održan je Novogodišnji koktel Fudbalskog saveza Beograda. Povod za ovo okupljanje na kome je bilo prisutno više od 120 zvanica je ispraćaj 2022. godine i najava Nove 2023. godine.

Za ovu priliku  FS Beograda, odnosno rukovodstvo našeg saveza na čelu sa predsednikom Markom Zdravkovićem i generalnim sekretarom Milošem Mirkovićem pozvalo je predstavnike svih klubova koji su članovi FS Beograda i takmiče se u ligama FS Srbije i našeg saveza. Takođe pozvani su i predstavnici FS Srbije, Zajednice klubova Super i Prve lige Srbije, predstavnici fudbalskih saveza regiona Vojvodine, Zapadne i Istočne Srbije, kao i opštinskih fudbalskih saveza Obrenovca, Lazarevca, Mladenovca, Grocke, Sopota i Surčina.

  

Pored članova Izvršnog odbora FS Beograda u sali su se našli još i predstavnici sudijske i trenerske organizacije, predstavnici Sportskog saveza Beograda i Sekretarijata za omladinu i sport grada Beograda, poslovni partneri FS Beograda, novinari...

  

Na početku ih je sve pozdravio predsednik Fudbalskog saveza Beograda Marko Zdravković koji je u svom pozdravnom obraćanju  istakao da je želja rukovodstva FS Beograda da se na ovaj način uspostavi jača saradnja između saveza i klubova koji su njegovi članovi. On je najavio da ovim okupljanjem počinje stvaranje jedne lepe tradicije kojom bi se ubuduće obeležavala uspešna dešavanja u osvrtu na godinu koja se završava. Tako bi se dogodine na istom skupu isticali najuspešniji akteri beogradskog fudbala, a kroz zvanični naziv nagrada imali bi smo priliku da se odužimo legendi jugoslovenskog, srpskog i beogradskog fudbala Iliji Petkoviću koji na žalost nije više među nama.

  

Predsednik FS Beograda Marko Zdravković je još naglasio da će se rukovodstvo saveza truditi da u predstojećem periodu sve amaterske lige učini još zanimljivijim, a što bi omogućilo pronalaženje novih sponzora čime bi se pomoglo klubovima pre svega.

  

On se na kraju zahvalio i gospodinu Srevanu Miciću vlasniku restorana "Stadion Event centar"  u kome je održan naš Novogodišnji koktel i čiji restoran je bio sponzor ovog skupa. Zatim je, poželeviši svima uspešne i srećne Novu godinu i Božić, pozvao generalnog sekretara Fudbalskog saveza Srbije Jovana Šurbatovića, koji je bio među zvanicama, da se obrati prisutnima.

  

Jovan Šurbatović je pozdravio sve prisutne na ovom skupu, pohvalnim rečima se izrazio o Fudbalskom savezu Beograda i njegovoj ulozi u srpskom fudbalu, rekao da novoizabrano rukovodstvo FS Beograda ima punu podršku FS Srbije i dodao da će sa svoje strane i FS Srbije podržati ono o čemu je govorio Marko Zdravković, a to je da se trajno obeleži ime, lik i delo Ilije Petkovića.

  

Na kraju svog obraćanja Jovan Šurbatović je takođe svima poželeo srećnu Novu godinu i Božić, a zatim su svi prisutni nastavili  druženje u prijatnom ambijentu, a centralna tema mnogih razgovora bio je naravno fudbal. Predsednik FS Beograda Marko Zdravković i generalni sekretar FS Beograda Miloš Mirković su posvetili pažnju svim zvanicama i uz zaposlene u Radnoj zajednici FS Beograda uložili napor da se gosti na ovom Novogodišnjem koktelu osećaju prijatno.

  

Fudbalski savez Beograda je za ovu priliku svim gostima pripremio i prigodne novogodišnje poklone. 

  

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

Одложени састанци у Зонској БИП лиги Београда

Састанци делегата, судија и  представника клубова у Зонској БИП лиги Београда који су требали да се одрже у четвртак 27. октобра 2011. године одложени су за седам дана и одржаће се у четвртак 3. новембра 2011. према веч утврђеној сатници:

17:00 часова – делегати

17:30 часова – судије

18:00 часова – представници клубова.