Marketing

Fudbalski savez Beograda ima 6 teritorijalnih saveza 47 liga, 276 klubova i preko 39000 registrovanih igrača. Takmičenja koja organizuje i vodi Fudbalski savez Beograda privlače veliku pažnju stanovnika Beograda i okolnih mesta.

Iz tog razloga marketing služba FSB smatra da saradnjom na tom polju može da se pronađe obostrani interes, pa nudimo mogućnost da se ona ostvari na neki od sledećih načina:

  • Posredstvom internet sajta
  • Mogućnost marketinške prezentacije vaše firme na sportskoj opremi svih selekcija, od najmlađih do seniorskih, koje učestvuju u domaćim i internacionalnim takmičenjima (putem reklamnih panoa na objektima gde igraju selekcije FSB, reklama na dresovima ekipa i drugoj sportskoj opremi i sl.).
  • Mogućnost pokroviteljstva (na godišnjem nivou) Lige za seniore i Lige mlađih kategorija u kojima učestvuju i omladinske škole naših najpopularnijih klubova:

a) Srpska liga – grupa “Beograd”

b) Zonska liga Beograda

c) Prva beogradska liga (grupe "A", "B" i "C")

d) Međuopštinska liga (grupe “A” i "B") i Opštinska liga Barajevo

f) Treća futsal liga – “Beograd” 

g) Lige mlađih kategorija u konkurenciji omladinaca, kadeta, pionira i petlića u dva stepena (Prva i Druga liga) i Liga predpetlića

  • Reklamiranje na svim medijskim predstavljanjima FSB (panoi i roll up na konferencijama za medije, gostovanja u radio i televizijskim programima itd.).
  • Reklamiranje (sponzorstvo) u medijima u kojima je predstavljena aktivnost FSB („Sportski žurnal“, „Sport“, „SOS kanal“, “Studio B”...).
  • Reklamiranje i vaše marketinške prezentacije prilikom organizovanja akcija FSB kao što su letnje i zimske škole fudbala, seminari, turniri u zemlji i inostranstvu i ostalo.

Način na koji želite da ostvarite saradnju možete izabrati sami i kontaktirati našeg PR i marketing menadžera Duška Milanovića i to svakodnevno na sledeći kontakt telefon: 066/838-7005

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

Одложени састанци у Зонској БИП лиги Београда

Састанци делегата, судија и  представника клубова у Зонској БИП лиги Београда који су требали да се одрже у четвртак 27. октобра 2011. године одложени су за седам дана и одржаће се у четвртак 3. новембра 2011. према веч утврђеној сатници:

17:00 часова – делегати

17:30 часова – судије

18:00 часова – представници клубова.