О нама

Фудбалски Савез Београда чини 247 клубова са више од 18.000 регистрованих играча, преко 730 тренера, и више од 860 судија и 150 спортских радника.

Фудбалски савез Београда спроводи и организује најмасовније и најквалитетније аматерско такмичење у Србији кроз пет сениорских лига (Српска БИП лига – група „Београд“, Зонска БИП лига Београда, Прва БИП београдска лига, Друга БИП београдска лига (коју чине три групе: „Дунав“, „Сава“ и „Шумадија“), Трећа београдска лига која се састоји из две групе – „А“ и “Б“ и Општинска лига „Барајево“) као и 17 лига млађих категорија у конкуренцији омладинаца, кадета, пионира и петлића, у два ранга. Организује се и такмичење у Купу за сениоре и сениорке.

Током првенствене сезоне, викендом се одигра скоро 60 утакмица уз учешће више од 1.600 фудбалера, а у такмичењу млађих категорија на терен у 130 утакмица изађе више од 4.300 играча.. У свим овим утакмицама учествује и око 300 судија и делегата. На територији Фудбалског савеза Београда инфраструктуру чини 12 стадиона (фудбалских клубова Црвене звезде, Партизана, Чукаричког, Рада, Обилића, Железника, Колубаре Омладински на Карабурми, Градски у Земуну, Младеновцу, Радничког у Обреновцу...) као и више од 180 травнатих терена, односно 6 терена са вештачком подлогом који се налазе у СЦ „Партизан – Телеоптик“ и СЦ “Ада Циганлија“и на стадионима ФК „БСК“ у Борчи, ФК „Рад“, ОФК „Београд“ и ФК „Синђелић“) на којима играју клубови од савезног до најнижег ранга.

Фудбалски савез Београда се налазиу самом центру града (у Делиградској улици број 27), на трећем спрату зграде ГЦФК „Стари ДИФ“. Има своју стручну службу са десет запослених професионалаца која се брине, у својству сервиса клубова, за такмичења и све неопходно за функционисање Савеза.

Стручну службу чине:

 

Мр Јован Шурбатовић
Генерални секретар ФС Београда

 

 

 

 

 

 

 

 Наташа Митровић
 Технички секретар ФС Београда

 

 

 

 

 

 

 

Душко Милановић
ПР и маркетинг менаџер ФС Београда

 

 

 

 

 

 

 

Георгије Видовић
Секретар УФТБ-а

 

 

 

 

 

 

 

Драгослав Ралчић
Руководилац за такмичењw млађих категорија ФС Београда

 

 

 

 

 

 

 

Бранислава Клемењак
Стручни сарадник за сениорска такмичења ФС Београда

 

 

 

 

 

 

 

Гордана Недељковић
Стручни сарадник за финансије ФС Београда

 

 

 

 

 

 

 

Владета Томић
Инструктор ФС Београда за базични фудбал

 

 

 

 

 

 

 

Зоран Ђилас
референт за регистрацију играча и благајник ФСБ

 

 

 

 

 

 

 

Иван Ђукановић
Инструктор ФС Србије з амлађе категорије задужен за ФС Београда

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

Одложени састанци у Зонској БИП лиги Београда

Састанци делегата, судија и  представника клубова у Зонској БИП лиги Београда који су требали да се одрже у четвртак 27. октобра 2011. године одложени су за седам дана и одржаће се у четвртак 3. новембра 2011. према веч утврђеној сатници:

17:00 часова – делегати

17:30 часова – судије

18:00 часова – представници клубова.