12.03.2020

Danas slavimo stoti rođendan - Vek postojanja Fudbalskog saveza Beograda

 

Na današnji dan pre tačno sto godina osnovan je Fudbalski savez Beograda. Tim povodom čestitamo svim našim klubovima, opštinskim fudbalskim savezima sudijama, trenerima, sportskim radnicima, poslovnim partnerima i saradnicima, ali i svima kojima je fudbal, posebno ovaj beogradski, na srcu naš zajednički zlatni jubilej.

Želimo da i u narednom periodu naš savez nastavi putanjom svog razvoja na kojoj se danas prepoznaje kao savremena i uspešna sportska organizacija. Neka buduća pokolenja u novi vek FSB uđu sa obavezom nastavljanja tradicije koja se ogleda u sportskim uspesima koje su beogradski klubovi ostvarili na svim nivoima, počev od Sokola, BSK-a, Jugoslavije, pa do Crvene zvezde, Partizana, OFK Beograda i u predstojećim vremenima nekih novih nosilaca uspeha beogradskog fudbala koji se u ovom času svog velikog rođendana diči razvijenom infrastrukturom, sa više od dve stotine pedeset klubova svih nivoa, izuzetnim sistemom takmičenja mlađih kategorija, sve uspešnijim ženskim fudbalom i futsalom.

Fudbalski savez Beograda ponosan je na svoje fudbalere, trenere, sudije i sportske radnike kojji su dali ne mali doprinos stvaranju uspešne slike o njegovom radu svih proteklih deset decenija. To su stvarali i stvaraju na desetine hiljada onih koji su deo sebe dali fudbalu. Zato je ovaj dan - 12. mart 2020. godine kada obeležavamo stogodišnjicu praznik svih nas i želja nam je da se osećamo srećni i ponosni što smo doživeli stotu i možemo još više.

NEKA NAM JE SVIMA SREĆAN STOTI ROĐENDAN!

  

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!