20.10.2016

Delegacija FS Berlina (BVF) u poseti Fudbalskom savezu Beograda

U uzvratnu posetu Fudbalskom savezu Beograda stigla je delegacija Fudbalskog saveza Berlina (BFV) na čelu sa predsednikom Berndom Šulcom. U delegaciji iz Nemačke još su i Andreas Kuper inače direktor mlađih kategorija u berlinskom savezu, Kristina Leman koja je rukovodilac za mlađe kategorije u ženskom fudbalu FS Berlina i naš Zlatko Zvekić koji je i najzaslužniji za uspostavljanje saradnje dva saveza ozvaničene u Berlinu početkom aprila ove godine. U ekspediciji iz Berlina je i ženska reprezentacija tog grada u uzrastu do 15 godina starosti koja će u petak 21. i subotu 22. oktobra odigrati dve prijateljske utakmice sa odgovarajućom ženskom selekcijom FS Beograda u našem fudbalskom centru na Adi Ciganliji. Stručni štab ove selekcije je u Beograd doveo šesnaest devojčica koje će u našem glavnom gradu pokazati osnovu nemačke škole ženskog fudbala koji je u samom svetskom vrhu.

 

Goste je na aerodromu „Nikola Tesla“ dočekao potpredsednik FS Beograda Miodrag Janković. Po sletanju delegacija iz Berlina smestila se u hotel „Reks“, a devojčice su posle ručka i kraćeg odmora imale trening na terenu FC FSB na Adi Ciganliji.

 

U poslepodnevnim časovima rukovodstvo FS Berlina (BFV) posetilo je Fudbalski savez Beograda gde su obišli prostorije i imali oficijelni sastanak sa čelnim ljudima FSB predsednikom Dušanom Mrakićem, potpredsednikom Miodragom Jankovićem i generalnim sekretarom Mirkom Gluščevićem. Sastanku je prisustvovao i zamenik generalnog sekretara FS Srbije Jovan Šurbatović koji je bio generalni sekretar FSB kada je sa Fudbalskim savezom Berlina uspostavljena saradnja.

          

 

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!