21.05.2019

Delegacija FS Srbije u poseti Fudbalskom savezu Beograda - Krstajić prvi selektor nacionalne “A” reprezentacije koji je posetio FSB

Delegacija iz Fudbalskog saveza Srbije u kojoj su bili potpredsednik Nenad Bjeković, generalni sekretar Jovan Šurbatović i selektor nacioanlne “A” reprezentacije Srbije Mladen Krstajić posetila je Fudbalski savez Beograda. Domaćini su im bili predsednik Fudbalskog saveza Beograda Ilija Petković i generalni sekretar FS Beograda Miroslav Stojanović.

    

   

U srdačnom razgovoru data je puna podrška “A” reperezentaciji Srbije uoči nastavka kvalifikacija za Prvenstvo Evrope i istovremeno je izraženo zadovoljstvo onim što  je učinak našeg nacionalnog tima u periodu u kome ulogu selektora obavlja Mladen Krstajić.

   

   

     

Predsednik Fudbalskog saveza Beograda Ilija Petković je istakao da je FSB značajan segment FS Srbije i da je saradnja sa FS Srbije na visokom nivou. Istovremeno on je dao punu podršku akcijama nacionalnih reprezentacija Srbije, a posebno “A” reprezentaciji izrazivši uverenje da će i u nastavku kvalifikacija za Prvenstvo Evrope biti ostvareni zapaženi rezultati kako bi se na kraju ostvarila želja da se Srbija nađe na završnom delu ovog značajnog takmičenja.

   

Domaćini su delegaciju iz FS Srbije upoznali sa radom Fudbalskog saveza Beograda. Gosti su obišli stručne službe FS Beograda i stekli uvid u način na koji naš savez funkcioniše.

    

     

Mladen Krstajić je inače prvi selektor nacionalne “A” reprezentacije koji je zvanično posetio Fudbalski savez Beograda. On je bio impresioniran izgledom prostorija, obimom posla i načinom na koji FS Beograda funkcioniše, istakavši da se radi o modernoj, značajnoj i snažnoj fudbalskoj organizaciji što je izuzetno važno za srpski fudbal.

    

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!