24.11.2019

Devojke „Zvezde B“ pobednice Kupa FS Srbije za kadetkinje

Devojke iz ŽFK „Zvezda B“ dostojno su reprezentovale fudbalski savez Beograda, naš grad i svoj klub na završnom turniru Kupa FS Srbije za kadetkinje koji je održan u SC FSS u Staroj Pazovi. „Zvezda B“, inače pobednice ženskog kadetskog Kupa FS Beograda, je u finalnoj utakmici slavila protiv novosadske „Vojvodine“ posle preokreta rezultatom 2:1 (0:1) i tako osvojila trofej u ovom takmičenju koje je prvi put u istoriji ženskog fudbala organizovano u našoj zemlji. Golove za "crveno-bele" postigle su Anđela Paunović u 43. i Tijana Žarković u 55. minutu. Gol za "Vojvodinu" dala je Anja Medić u 9. minutu.

  

U polufinalnim susretima prethodnog dana ostvareni su rezultati: ŽFK „Zvezda B“ – ŽFK „Mašinac“ 5:2 (2:0) i ŽFK „Vojvodina“ – ŽFK „Radnički 1923“ (Kragujevac) 6:0 (4:0).

Pobednički pehar kapitenki ekipe ŽFK „Zvezda B“ Sofiji Sremčević uručio je selektor ženske kadetske reprezentacije Srbije Dragiša Zečević.

  

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!