12.06.2021

Dodela pehara prvacima liga mlađih kategorija FSB

Na stadionu SC FSB na Adi Ciganliji organizovana je svečanost dodele pehara pobednicima takmičenja u ligama mlađih kategorija Fudbalskog saveza Beograda.

  

Pisutne predstavnike klubova šampiona pozdravio je generalni sekretar FS Beograda Miroslav Stojanović koji je uručio pehare za 24 kluba pobednika u konkurenciji omladinaca, kadeta, pionira i petlića.

 

 

Ovom trqadicionalnom ceremonijalu prisustvovao je i komesar za takmičenje u ligama mlađih kategorija FS Beograda Budimir Davidović, kao i Dejan Filipović predsednik Organizacije fudbalskih sudija Beograda, a ispred FS Beograda još i Srđan Milosavljević koji je u savezu zadužen za mlađe kategorije i Branislava Klemenjak koja vodi takmičenja seniora u ligama FS Beograda. Ovom prilikom je FK "Sinđelić" dobio pehar za fer plej.

  

Svaki klub koji je pobednik u nekoj od liga mlađih kategorija FSB dobio je na poklon set rekvizita za trening i po pet fudbalskih lopti.

  

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!