06.09.2018

Dokumentarni filmovi o fudbalskoj ligi iz koje nema ispadanja, subotom u 23:00 na "O2" Televiziji- VICE jesen uz beogradski fudbal, od Busija - do Kamendola

Ekipa video i televizijske produkcije "VICE Srbija" je, u želji da istraži šta se dešava u najnižoj fudbalskoj ligi u Beogradu, a i da malo pobegne od modernog fudbala, stigla do gradske Međuopštinske lige, u narodu popularne "Beton lige". Iz ovog takmičarskog ranga nema ispadanja, ali se čak ni poslednjeplasirani timovi ovde ne mogu nazvati luzerima. 

U ovom takmičenju sportskih amatera, fudbal ne donosi blagostanje i budućnost, ali količina strasti i ljubavi prema ovom sportu je na zavidnom nivou. 

Serijal "BETON LIGA" nastao je u saradnji sa Fudbalskim savezom Beograda, a nakon višemesečnog obilaženja gradskih i prigradskih terena, spreman je da vam otkrije sve tajne nižerazrednog fudbala koji se igra u najnižem takmičarskom rangu FS Beograda.

Prva epizoda koja nosi naslov "Ja sam ovde zbog vas" biće emitovana na programu televizije "O2" u subotu 8. septembra 2018. godine od 23:59 časova. Serijal ima ukupno četiri epizode i sve će se emitovati subotom uveče na televiziji "O2". Takođe, već dan nakon emitovanja (nedeljom) epizoda će biti postavljena i na Internet prezentaciji "VICE Srbija" (www.vice.com).

Trejler za serijal "BETON LIGA" možete pogledati ovde:

                                           

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!