Edukacija

Poznati sportski i fudbalski radnik, novinar i publicista Dr. Miroljub Stojković je autor jedinstvenog izdanja Englesko – srpsko – engleskog rečnika fudbalske frazeologije koji sadrži preko 12.000 pojmova i idioma.

U izdanju Fudbalskog Saveza Beograda objavljena je knjiga autora Milana Simića „Nekad bilo... beogradski fudbal kojeg više nema“. Ovo je izvanredno svedočenje o takozvanim „malim beogradskim terenima“ u kome je autor sakupio sećanja na jedan nezaboravni period

Fudbalski savez Beograda je u štampanoj formi izdao Propozicije za prvenstvo na teritoriji Fudbalskog saveza Beograda. 

Fudbalski savez Beograda je u štampanoj formi izdao Statut FS Beograda i Poslovnik o radu Skupštine FS Beograda.

Krajem 2011. godine pojavila se jedna izuzetna knjiga koja je ustvari autobiografija poznatog trenerskog maga Vukašina Višnjevca. Knjigu je priredio dr. Miroljub Stojković, a u njoj je opisano jedno značajno doba fudbal ana ovim prostorima.

 

Krajem 2014. godine izašla je knjiga prof. dr Jovana Šurbatovića „Menadžment u sportu“ čiji je izdavač Zavod za udžbenike iz Beograda. Kako i sam naslov kaže, reč je o materiji koja je u savremenim trendovima neizostavni deo vrhunskog sporta. Iz ove knjige može se puno toga naučiti.

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!