08.04.2019

Edukacija FSB za „C“ sertifikat – Ilija Petković otvorio nastavu

U prostorijama SC FSB na Adi Ciganliji počela je edukacija nove grupe polaznika koji apliciraju za nacionalni trenerski „C“ sertifikat – početni korak u trenerskoj struci. U prepunoj sali više od pedeset polaznika na početku ove edukacije pozdravio je predsednik Fudbalskog saveza Beograda Ilija Petković. I sam vrhunski trener, svojevremeno i selektor nacionalne „A“ reprezentacije, popularni nekadašnji fudbalski as koji od nedavno obavlja i funkciju predsednika FS Beograda je u kratkim crtama poželeo uspešnu obuku polaznicima i zatim im preneo neka svoja dragocena iskustva koja su predstavljala i praktično otvaranje nastave na ovoj edukaciji.

  

Na otvaranju je bio prisutan i generalni sekretar FS Beograda Miroslav Stojanović koji je konstatovao da posle onoga što je rekao Ilija Petković nema šta da se doda i takođe poželeo prisutnim budućim fudbalskim „C“ trenerima da uspešno prođu obuku i da kasnije usavršavajući svoje znanje rade na poboljšanju kvaliteta iznad svega beogradskog amaterskog fudbala.

  

Na kraju ceremonije otvaranja nastave na ovoj edukaciji prisutnima se obratio i predsednik Organizacije fudbalskih trenera FS Beograda Branko Babić koji je upozorio da je posao trenera danas izuzetno kompleksan i da je ovo samo početni korak koji mora da se nadgradi, a da treneri stičući znanja i radeći na sebi mogu da daju doprinos u fudbalu kao sportu, ali da to nije ni malo lak proces.

  

Posle pozdravnih reči krenuo je prvi od četiri nastavna dana, a predavanja na temu uloge trenera i trenažnog procesa, kao i o značaju selekcije održao je iskusni profesor Milovan Mitić. Edukacija na ovom kursu trajaće do petka 12. aprila 2019. godine, a kandidati koji je pohađaju praktično će u tom periodu imati priliku da saznaju osnove trenerske profesije i ključne elemente koji je čine.

  

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!