02.09.2019

Edukacija za trenersku UEFA/FSS "B" diplomu - Aplikacija za prijemni ispit

OFT FS Beograda obaveštava sve svoje članove koji su se prijavili za edukaciju za trenersku UEFA/FSS "B" diplomu u kategoriji TRENERSKA KARIJERA da su obavezni da se pojave na prijemnom ispitu koji će se održati 12. septembra 2019. godine u SC FSB na Adi Ciganliji sa početkom u 09:00 časova (dolazak i prijavljivanje najkasnije u 08:30). 

Na prijemni ispit treba doći u sportskoj opremi (zbog testa iz tehnike fudbala) i sa uredno i čitko popunjenim aplikacijama koje možete preuzeti ovde.

Uplatu takse za prijemni ispit u visini od 5.000,00 dinara treba izvršiti na račun FS Beograda 310-218343-31 i dokaz o uplati predati pre početka ispita zajedno sa popunjenom aplikacijom.

Za kandidate koji se ne pojave na ovom prijemnom ispitu smatraće se da su odustali od edukacije.

Kandidati koji su se prijavili u kategoriji IGRAČKA KARIJERA ne polažu ovaj prijemni ispit, već će se njihov prijem vršiti po kriterijumima igračke karijere, a kako stoji u uslovima za prijem kandidata.

    

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!