19.06.2013

FK „IM Rakovica“ osvojila Kup FS Beograda

FK „IM Rakovica“ pobednik je Kupa FS Srbije na teritoriji FS Beograda pošto je finalnoj utakmici odigranoj pred oko 500 gledalaca na stadionu „BASK Arena“ savladala ekipu FK „Šumadija“ iz Jagnjila sa 1:0.

Gol odluke postigao je Ivan Lovrić u 68. minutu iz kaznenog udarca. Sama igra nije bila za pamćenje iako su obe ekipe propustile po nekoliko izglednih prilika za gol. Duel dva tima bio je prilično izjednačen, a na igru je uticalo i izuzetno sparno vreme. Sudija Dejan Trifković je pokazao da se radi o talentovanom i vrlo perspektivnom arbitru, pa on sa svojim pomoćnicima Nikolom Milosavljevićem, Draganom Bogićevićem i Dejanom Gligorevićem zaslužuje pohvale.

Pobednički pehar kapitenu FK „IM Rakovica“ uručio je predsednik FS Beograda Ratomir Babić, dok je poklone sudijama predao generalni sekretar FS Beograda Jovan Šurbatović.

FK „IM Rakovica“ će na jesen, kao predstavnik FS Beograda, nastaviti takmičenje u Kupu FS Srbije. 

Detalj sa utakmice FK "IM Rakovica" - FK "Šumadija" (Jagnjilo)

Fudbaleri "IM Rakovice" podigli su na ruke trenera Bojana Markovića

Sudijska četvorka na visini finala Kupa FSB

Predsednik FSB Ratomir Babić uručuje pehar kapitenu FK "IM Rakovica"

Fudbaleri "IM Rakovice" slave sa pobedničkim peharom

FK "IM Rakovica" pobednik Kupa FSB 2012/2013.

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!