30.05.2018

FK „Kolubara“ pobednik Kupa FS Srbije na teritoriji FS Beograda

FK „Kolubara“ je pobednik Kupa FS Srbije na teritoriji FS Beograda. U finalnoj utakmici ovog takmičenja Lazarevčani su na svom stadionu savladali tim FK „B S K“ iz Borče sa 1:0 (0:0). Utakmica je odigrana u lepom ambijentu pred više stotina gledalaca, a igra je bila uglavnom ravnopravna. U prvom delu nije bilo golova, mada su oba tima propuštala prilike da dođu u vođstvo.

 

Odluka o pobedniku doneta je na samom početku drugog dela ove utakmice. U 48. minutu mrežu Borčana zatresao je Stojanović i ispostavilo se da je to bilo dovoljno za tim trenera Dragana Grčića da na kraju proslavi trijumf u Kupu FS Beograda. Posle vođstva „Kolubara“ je uspešno čuvala stečenu prednost borbenom igrom, a čak je mogla i do ubedljivije pobede. Pokušaji Borčana da izjednače nisu bili mnogo ubedljivi i kada je odlični sudija Stojanović odsvirao kraj nastalo je slavlje domaćih i njihvovih navijača.

 

Ceremonija proglašenja počela je dodelom plaketa delegatu Milanu Krstiću (uručio mu je komesar za takmičenje Srpske lige – grupa „Beograd“ Velibor Novović), a zatim i odličnom, nenameljivom i dobro uigranom sudijskom kvartetu Andrija Stojanović, Goran Božović, Novak Novaković i Dejan Gligorević kojima je plakete predao predsednik strukovne organizacije fudbalskih sudija FS Beograda Dejan Nedić.

 

Velibor Novović zatim je predao pehar finalisti koji je primio kapiten „B S K-a“ Stanko Žmirić, a onda je došao najsvečaniji trenutak kada je kapitenu „Kolubare“ Draganu Čadikovskom potpredsednik FS Beograda Goran Spasojević uručio pobednički trofej.

 

Lazarevački srpskoligaš će tako predstojećeg leta nastaviti takmičenje u šesnaestini finala Kupa FS Srbije kao predstavnik našeg saveza.

 

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!