12.08.2020

FK "I M T" osvojio Kup FS Beograda

Pobednik Kupa FS Srbije na teritoriji FS Beograda za takmičarsku sezonu 2019/2020. je fudbalski klub "I M T" iz Novog Beograda. Tako su popularni "Traktoristi" zaokružili sezonu na koju je pala zavesa malom "duplom krunom" jer su posle osvajanje Srpske lige - grupa "Beograd" i plasmana u Prvu ligu Srbije stigli i do pobedničkog pehara u Kupu Fudbalskog saveza Beograda. U finalnoj utakmici koja je odigrana na stadionu SC FSB na Adi Ciganliji "I M T" je savladao ekipu "Radničkog" iz Novog Beograda sa 2:1 (1:0).

  

Utakmica je u većem delu bila ravnopravna, mada je "I M T" rano poveo, kada je u 10. minutu  Luka Lukić dao vodeći gol. Radnički se nije predavao i uspešno je parirao u igri tražeći priliku da izjednači, ali je tim "I M T-a" ipak zadržao prednost do poluvremena.

Popularni "Majstori" su agresivno počeli i drugi deo i posle trinaest minuta igre iznudili opravdano dosuđeni kazneni udarac koji je Marko Milenković pretvorio u gol, pa je u 60. minutu bilo 1:1. Do kraja utakmice je ekipa novog člana Prve lige Srbije pojačavala tempo i tražila pobedonosni gol.

  

I kada su svi počeli da se spremaju za "jedanaesterce", "I M T" uspeva da postigne gol. Igrao se 86. minut, a loptu je u mrežu ubacio Luka Zorić, pa je preostalo vreme ekipa trenera Zorana Rendulića sačuvala tu prednost i slavlje je moglo da počne.

Usledila je svečanost dodele priznanja, medalja i pehara. Prvo su sudijama i delegatu ove utakmice Igoru Kovačeviću, Goranu Stanojeviću, Nemanji Aranautoviću, Milošu Vasiljeviću i delegatu Radenku Stevoviću dodeljena priznanja koja su primili od predsednika Organizacije sudija Beograda Dejana Filipovića.

     

Zatim je potpredsednik FS Beograda Željko Popović dodelio utešne, srebrne, medalje i pehar namenjen poraženom finalisti ekipi "Radničkog", a posle toga predao zlatne medalje i pobedničkom timu.

      

Kada se to uručenje završilo, usledio je najlepši trenutak finala. Predsednik Fudbalskog saveza Beograda Marko Pantelić pozvao je kapitena "I M T-a" Nemanju Markovića i predao mu pehar namenjen pobedniku Kupa FS Beograda.

      

Usledilo je slavlje fudbalera, članova stručnog štaba i rukovodstva "I M T-a" koje je začinjeno vatrometom, a finale je završeno lepom scenom kada su fudbaleri oba kluba pozirali za zajedničku fotografiju.

  

FK "I M T" nastavlja takmičenje u Kupu FS Srbije kao predstavnik Fudbalskog saveza Beograda.

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!