10.11.2018

Fudbalski savez Beograda darivao fudbalskim klubovima 300 lopti

Fudbalski savez Beograda je danas u Fudbalskom centru na Adi Ciganliji okupio učesnike Lige pretpetlića FSB-a i poslao jasnu poruku podrške klubovima koji rade na omasovljenju svoje baze i aktivno učestvuju u razvoju beogradskog fudbala. Beogradski fudbal je danas bogatiji za 300 lopti koje će pomoći da 46 klubova ima kvaliteniji rad sa našim najmlađim fudbalerima.

Fudbalski savez Beograda je želeo da da jasne smernice kojim putem treba da ide razvoj beogradskog fudbala i da želi da aktivno učestvuje u tome, a najbolja iliustracija su reči generalnog sekretara gospodina Miroslava Stojanovića da je ovo samo početak i da će se iste akcije nastaviti. Generalni sekretar se u obraćanju klubovima posebno osvrnuo na stvaranje jednog zdravog sportskog ambijenta, koji pre svega treba da bude u interesu dece koja se fudbalom i bave i da samo zajedničkim naporima možemo doći do zapaženih rezultata.

  

  

    

  

  

  

  

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!