20.08.2018

Uručeni pehari prvacima seniorskih liga FSB u sezoni 2017/2018

Na početku nove takmičarske sezone, a uoči  prvensvenih utakmica odigranih minulog vikenda u Prvoj ligi Srbije, Srpskoj ligi – grupa „Beograd“ i Zonskoj ligi Beograda, u FS Beograda ispoštovana je tradicija da se klubovima koji su osvojili prva mesta u seniorskim ligama FSB u sezoni 2017/2018 uruče pobednički pehari.

Tako je potpredsednik našeg saveza Željko Popović predao pehar za OFK „Žarkovo“ pre susreta tog kluba sa ekipom FK „Bečej“ u drugom kolu Prve lige Srbije u koju su se Žarkovčani plasirali kao najbolji u Srpskoj ligi – grupa „Beograd“ prošle sezone.

  

U srpskoligaškoj konkurenciji je debitovao FK „Brodarac“ koji je na Starom Sajmištu u premijernom kolu ugostio mokrolušku „Crvenu zvezdu“. Pre početka te utamice“A“ generalni sekretar FS Beograda Miroslav Stojanović je za prošlosezonski trijumf u Zonskoj ligi Beograda uručio pehar FSB-a kapitenu FK „Brodarac“.

  

Jedan od novih članova Zonske lige u ovoj sezoni je prvak „B“ grupe Prve beogradske lige za sezonu 2017/2018 FK „B S K 1926“ iz Baćevca kome je pehar uručio potpredsednik FS Beograda Goran Spasojević, dok je na drugom kraju grada Miroslav Stojanović predao pehar kapitenu UFK „Studentski grad“ koji je bio najbolji u grupi „A“ Prve beogradske lige i tako ostvario istorijski uspeh plasiravši se u Zonsku ligu Beograda.

  

Narednog vikenda nastaviće se uručivanje pobedničkih pehara klubovima koji su bili najbolji u svojim ligama tokom prethodne takmičarske sezone, pa će se pred svojim navijačima peharu obradovati i fudbaleri OFK „Mladenovac“ (pobednik grupe „B“ u Prvoj beogradskoj ligi), FK Atakante (trijumf u grupi „A“ Međuopštinske lige), FK „PKB Kovilovo“ (prvak „B“ grupe Međuopštinske lige) i OFK „Borac“ iz Arnajeva koji je bio najbolji u Opštinskoj ligi Barajevo.

  

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!