31.01.2019

Futsal - Finale Kupa FS Srbije na teritoriji FS Beograda i finale futsal lige FSB U-19 u nedelju 3. februara 2019. godine u Obrenovcu

U nedelju 3. februara u dvorani Sportskog kulturnog centra u Obrenovcu biće dan futsala, jer održaće se Finale Kupa FS Srbije na teritoriji FS Beograda u futsalu i finale futsal lige FSB U-19.

Prvo će od 17:00 časova momci iz domaćeg KMF “Palež” igrati sa omladincima KMF “FON” za prvu titulu futsal prvaka Beograda u konkurenciji do 19 godina starosti. Ova utakmica je predigra za finale Kupa FS Srbije na teritoriji FS Beograda koje počinje u 19:00 časova.

U duelu za pobednički pehar FSB boriće se domaći KMF “Palež” i drugoligaš KMF “Banjica”. Bez sumnje biće to futsal spektakl u kome će ljubitelji ove fudbalske opcije uživati više od četiri sata.

Određena su i službena lica za ove utakmice:

Finale futsal lige FSB (U-19) - KMF “Palež” - KMF “FON”

Prvi sudija: Milan JEREMIĆ

Drugi sudija: Ivan BIORAC

Delegat FSB: Srbobran ILIĆ

Finale Kupa FS Srbije na teritoriji FS Beograda - KMF “Palež” - KMF “Banjica”

Prvi sudija: Dalibor STANKOVIĆ

Drugi sudija: Branko GALIĆ

Treći sudija: Ivan BIORAC

Merilac vremena: Milan JEREMIĆ

Delegat FSB: Srbobran ILIĆ

  

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!