29.01.2023

Futsal - žene Počelo takmičenje u "pilot" ligi FS Beograda - NOVO!

U okviru takmičenja Fudbalskog saveza Beograda proteklog vikenda ispisani su istorijiski trenuci, jer je počelo takmičenje u "pilot" ligi za žene u futsalu. Takmiče se četiri ekipe, a odigrane su utakmice prvog kola.

U premijernoj utakmici sastale su se ekipe "Intelektualca" i "Palež Desetke", a rezultat je bio 12:0 (9:0) za "Intelektualac".

 

U drugoj utakmici 1. kola "Gročanski futsal klub" bioje bolji u duelu sa "Ekonomistom". Devojke iz Grocke su sve završile još u prvom delu utakmice kada su postigle tri pogotka, a kasnije se ispostavilo da je to bio i konačan rezultat 3:0 u njihovu korist.

 

Tako je posle prvog odigranog kola na tabeli povela ekipa "Intelektualca" sa prva tri osvojena boda koliko ima "Gročanski futsal klub", dok je na trećem mestu "Ekomnomist", a četvrtom "Palež Desetka" i te dve ekipe tek čekaju na svoje prve bodove u ovom takmičenju.

U drugom kolu koje je odigrano 22. januara 2023. godine "Palež Desetka" je rezultatom 2:1 pobedila SK "Ekonomist", dok je tim "Intelektualca" pobedio "Gročanski futsal klub" sa 4:1.

Ovaj "pilot" projekat je u svojoj prvoj fazi imao i treće kolo koje se igralo 29. januara 2023. godine, a u utakmicama je ženski tim "Intelektualca" pobedio ekipu SK "Ekonomista" sa čak 14:0, dok je u duelu između "Gročanskog futsal kluba" i "Palež Desetke" bilo znatno neizvvesnije, a pobeda od 3:2 pripala je Gročankama.

U poslednjoj fazi takmičenja sledi polufinale i finale plej ofa. Pozicija broj jedan je za "Intelektualac", druge su devojke iz "Gročanskog futsal kluba", "Palež Desetka" je treća, a poslednjeplasirana, četvrta, je ekipa "Ekonomista".

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!