25.03.2020

HITNO POTREBNI VOLONTERI U BORBI PROTIV ŠIRENJA VIRUSA COVID 19

Poštovani članovi Fudbalskog saveza Beograda.

U skladu sa merama i preporukama Vlade Republike Srbije i odlukama gradskog štaba koje se preduzimaju na teritoriji grada Beograda u borbi protiv širenja virusa COVID 19, neophodno je angažovanje svih koji mogu dati svoj lični doprinos u ovom teškom trenutku za naš grad i državu.

Shodno tome pozivamo članove Fudbalskog saveza Beograda da, kroz volonterski rad, pruže pomoć našim najstarijim sugrađanima.

Verujemo da će se i ovoga puta, kao i uvek u ranijim teškim situacijama, odazvati naši članovi. Zato pozivamo i obraćamo se svim fudbalerima i fudbalerkama, sudijama, trenerima, sportskim fudbalskim radnicima i svima onima koji vole fudbal, koji prepoznaju ovaj trenutrak, a mogu i žele da kao volonteri pomognu i daju svoj doprinos u borbi sa zlom koje se zove COVID 19, da se odmah jave na telefon 066/8387008 (Branislava Klemenjak) gde će se prijaviti za ovu akciju i dobiti detaljnije informacije o angažovanju volontera.

U nadi da će sport još jednom dokazati, da nas s pravom smatraju ponosom Srbije i Beograda, očekujemo veliki odziv u ovom delikatnom momentu za sve nas.

   

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!