15.12.2019

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA KLUBOVE

Fudbalski savez Beograda i Gradski centar za fizičku kulturu “Stari DIF” obaveštavaju sve naše članove, a posebno fudbalske klubove, da će se u sredu 18. decembra 2019. godine organizovati humanitarna akcija dobrovoljnog davanja krvi.

                                            

Tog dana će ekipa Instituta za transfuziju krvi Srbije biti u velikoj Svečanoj sali na drugom spratu GCFK “Stari DIF” u Deligradskoj 27, a mi vas pozivamo da uzmete učešće u ovoj humanoj misiji koja će trajati od 10:00 do 14:00 časova i tako date svoj doprinos.

FS Beograda posebno poziva sve beogradske fudbalere i fudbalerke da se u što većem broju uključe u ovu akciju dobrovoljnog davanja krvi i na taj način još jednom pokažu svoj humani i sportski karakter. Svi sportisti, a posebno oni koji se bave fudbalom, dobro znaju šta znači dati krv, jer JEDNA KAP MOŽE DA PROMENI SVE!

                                                                              FUDBALSKI SAVEZ BEOGRADA

                                                                                        GCFK “STARI DIF”

    

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!