03.06.2020

Informacija za kandidate koji se prijavljuju za edukaciju za nacionalni trenerski “C” sertifikat - suspendovan konkurs

Fudbalski savez Beograda obaveštava sve potencijalne kandidate koji su se prijavili ili su imali nameru da se prijave za edukaciju za nacionalni trenerski “C” sertifikat da se ista neće održati, odnosno da se konkurs suspenduje.

Naime, s obzirom na to da je FS Srbije potpisnik nove UEFA Konvencije, što znači i nove oblike edukovanja trenerskog kadra, to se prema tom aktu nacionalni trenerski “C” sertifikat ukida i ubuduće će se početni trenerski kadar obučavati na edukaciji za UEFA “C” licencu koja će biti neophodna za rad sa mlađim uzrasnim kategorijama. Kako će već u avgustu mesecu, na startu nove takmičarske sezone, biti pokrenuta edukacija za UEFA “C” licencu to će svi zainteresovani kandidati moći da se prijave za istu, Uslovi upisa biće blagovremeno prezentovani na sajtovima FSS i FSB. Ova edukacija koja je bila predviđena za nacionalni trenerski “C” sertifikat od 19-22. juna 2020. godine više nema efekta, jer se ta licenca ukida i edukacije za istu više neće biti, tako da se neće održati.

FS Beograda obaveštava sve kandidate koji su u međuvremenu predali dokumentaciju da istu mogu uzeti nazad svakog radnog dana u periodu od 09:00-15:00 časova u prostorijama FS Beograda (Deligradska 27/III).

 

     

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!