10.09.2019

Informacija za kandidate (trenerska karijera) koji su se prijavili za edukaciju za trenersku UEFA/FSS "B" diplomu

Podsećamo sve kandidate koji su se prijavili za edukaciju za trenersku UEFA/FSS "B" diplomu da, ukoliko to nisu učinili, najkasnije do petka 13. septembra 2019. godine u 15:00 časova kompletiraju svu dokumentaciju u svojim prijavama koje su ranije predali u OFT FSB.

Ovo se posebno odnosi na one kandidate (svi u kategoriji trenerska karijera) koji izlaze na prijemni ispit u četvrtak 12. septembra 2019. godine u SC FSB na Adi Ciganliji (09:00 časova), jer ukoliko imaju nekompletnu dokumentaciju, neće im se dozvoliti izlazak na prijemni ispit.

Po završenom prijemnom ispitu, kandidati koji budu u grupi koja će pohađati edukaciju za "B" nivo biće o početku nastave i načinu uplate školarine obavešteni posredstvom mejl adrese.

S obzirom na to da se i u grupi kandidata koji su se prijavili u kategoriji igračka karijera javio veći broj zainteresovanih za "B" nivo, primenjivaće se kriterijumi koji su navedeni u uslovima za pohađanje edukacije.  

Takođe, kandidati koji su pohađali "B" nivo na edukaciji iz maja meseca 2019. godine i koji su u obavezi da ponovo idu na prva dva modula moraju se javiti u petak 13. septembra 2019. godine do 15:00 časova sekretaru OFT FSB kako bi potvrdili svoje prisustvo na predstojećoj edukaciji.

                                                  

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!