29.01.2018

Izborne konferencije klubova

U PRES CENTRU FSB počela je serija Izbornih konferencija klubova po takmičenjima u kojima učestvuju, a razlog za održavanje ovih sastanaka je taj što je donošenje novog Statuta Fudbalskog saveza Beograda dovelo do promena u sastavu Skupštine FSB, pa situacija nalaže izbor delegata za njen novi sastav. Tako je u Fudbalskom savezu Beograda danas održano četri skupa sa ovom temom.

Prvo su ženski fudbalski klubovi sa teritrije FS Beograda na svojoj konferenciji za predstavnika-delegata u Skupštini FSB ponovo izabrali Prof. dr Svetu Mirkovića.

Na Konferenciji klubova Srpske lige – grupa „Beograd“ za dvojicu delegata u Skupštini FSB izabrani su Marko Pražić (OFK „Žarkovo“) i Aleksandar Todorović (FK „Jedinstvo“ Surčin).

 

Posle srpskoligaša u sali su se našli predstavnici klubova koji se takmiče u Zonskoj ligi Beograda. Oni su između tri predložena kandidata najviše glasova dali Zoranu Jakšiću (FK „Brodarac“).

 

Poslednji skup je održan u večernjim satima, kada su delegata birali predstavnici futsal klubova sa teritorije FSB. Futsal će u Skupštini FSB predstavljati Prof. dr Aleksandar Đoković (KMF „FON“).

 

Sastanke su vodili komesari za takmičenje ovih liga Velibor Novović (Srpska liga - grupa "Beograd") i Radenko Stevović (Zonska liga Beograda) sa saradnicima Dušanom Đukelićem (sudije Srpske lige) i Aleksandrom Simićem (disciplina Zonske lige Beograda), kao i Mile Bekrić komesar za takmičenje Treće futsal lige Beograd. Konferencije su pratili generalni sekretar FSB Mirko Gluščević i sekretar Organizacije fudbalskih trenera FSB Duško Milanović.   

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!