30.07.2018

Izvučeni takmičarski brojevi klubova Srpske lige - grupa “Beograd” za prvenstvenu sezonu 2018/2019

U sali PRES CENTRA FSB žrebom su određeni takmičarski brojevi klubova Srpske lige - grupa “Beograd” za prvenstvenu sezonu 2018/2019. Sastanku su prisustvovali predstavnici svih šesnaest beogradskih srpskoligaša, a predsedavao je komesar za takmičenje ovog ranga Velibor Novović. Pošto je pozdravio predstavnike klubova Velibor Novović je prešao na izvlačenje brojeva prema Bergerovim tablicama i klubovi su dobili sledeće pozicije:

 

1 OFK “Beograd”, 2 “Jedinstvo”, 3 “I M T”, 4 “Grafičar”, 5 “Radnički” (Obrenovac), 6 “B S K” (Borča), 7 “Kolubara”, 8 “Brodarac”, 9 Crvena zvezda” (Mali Mokri Lug), 10  “Zvezdara”, 11 GSP “Polet Dorćol”, 12 “Lokomotiva”, 13 “Prva iskra” (Barič), 14 “Stepojevac Vaga”, 15 “B A S K” i 16 “Radnički” (Novi Beograd).

 

Prema tome, u prvom kolu nove sezone za vikend 18. i 19. avgusta igraće OFK “Beograd” - “Radnički” (NB), “Jedinstvo” - “B A S K”, “I M T” - “Stepojevac Vaga”, “Grafičar” - “Prva iskra”, “Radnički” (Obrenovac) - “Lokomotiva”, “B S K” (Borča) - GSP “Polet Dorćol”, “Kolubara” - “Zvezdara” i “Brodarac” - “Crvena zvezda” (MML).

 

U drugom delu sastanka kome je prisustvovao i v.d. generalnog sekretara Miroslav Stojanović klubovima je sugerisano da ozbiljno pristupaju organizaciji utakmica, vode računa o infrastrukturi, bezbednosti i takmičenju, a preneto im je da će ubuduće za sudije biti zadužen Majo Vujović koji će funkciju komesara suđenja za srpskoligaški rang obavljati ispred FS Srbije.

 

Razgovaralo se o trenerskim i ugovorima fudbalera srpskoligaških klubova, tačnije inicirano je da se ispita mogućnost da poput trenera i igrači u ovom rangu srpskog fudbala imaju ugovore koji bi na neki način štitili klubove tog ranga.

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!