11.08.2021

Konferencija klubova koji učestvuju u ligama mlađih kategorija FSB 11. avgusta 2021. godine

Obaveštavaju se svi klubovi koji imaju selekcije mlađih kategorija u takmičenjima koje organizuje Fudbalski savez Beograda (uzrasne kategorije omladinaca, kadeta, pionira i petlića), da će se u sredu 11. avgusta 2021. godine, u PRES CENTRU FSB, Deligradska 27, održati konferencije klubova po sedećem rasporedu:

1. Klubovi koji imaju ekipe u prvim ligama FSB sa početkom u 13.00 časova

2. Klubovi koji imaju ekipe  u drugim, trećim i ostalim ligama FSB sa početkom u 14.00 ćasova

Obavezno je prisustvo jednog predstavnika kluba, da bi se na vreme informisali oko novina koje nam ove godine prate sva takmičenja sa posebnom napomenom da će se od ove polusezone sva takmičenja voditi kroz informacioni sistem COMET.

U istoj ovoj vesti će od ponedeljka popodne moći da se preuzmu konačni sastavi liga mlađih kategorija FSB (preuzmi ovde), kako bi moglo da se u polugirigovanom žrebu klubovi usklade sa svojim potrebama i njihovim mogućnostima u odnosu na takmičarske brojeve u odgovarajućem takmičarskom "Bergeru".

Prijave za ligu pretpetlića koja će se održavati u SC FSB na Adi Ciganliji primaće se do 1. septembra 2021. godine.

VAŽNA NAPOMENA U VEZI SA LICENCIRANJEM TRENERA:

U zahtevima za licenciranje trenera mlađih kategorija koje učestvuju u takmičenjima FSB (zahtev možete preuzeti ovde) dovoljno je navesti da trener vodi jednu od mlađih kategorija (omladinci, kadeti, pioniri ili petlići, bez posebnog naglaska za mlađe selekcije omladinaca, kadeta ili pionira), jer treneri tih selekcija sa izdatom dozvolom za rad mogu voditi i starije i mlađe omladince, kadete ili pionire.

Međutim taj trener može voditi samo tu kategoriju i za tu kategoriju dobiti dozvolu za rad. Treneri kako u sistemu COMET tako i u zahtevima za licenciranje (dozvola za rad) mogu imati status ili PRVI TRENER ili POMOĆNI TRENER određene uzrasne kategorije (omladinci, kadeti, pioniri ili petlići).

Sve dodatne informacije možete dobiti u stručnoj službi FSB a kontakt osoba je Srđan Milosavljević, (broj mobilnog telefona 066/8387-007) ili na e-mail adresi: srdjan.milosavljevic@fsb.org.rs.

   

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!