30.01.2018

Konferencija klubova Prve beogradske lige

Predstavnici klubova Prve beogradske lige iz sve tri grupe ovog takmičarskog ranga održali su Konferenciju na kojoj su izabrali svog predstavnika u Skupštini Fudbalskog saveza Beograda. Sastanak je vodio komesar za takmičenje Prve beogradske lige Željko Petković sa svojim saradnicima Željkom Mohorom (suđenje) i Goranom Perićem (disciplina). Pored komesara rad Konferencije pratili su i generalni sekretar FSB Mirko Gluščević i sekretar Organizacije fudbalskih trenera FSB Duško Milanović.

 

Najvažnija tačka današnje sednice bila je izbor delegata za Skupštinu FSB, predstavnici klubova Prve beogradske lige jednoglasno su izabrali Miloša Veselinovića iz FK „Institut“.

 

U drugom delu Konferencije razgovaralo se na temu priprema za start prolećnog dela sezone. I beogradske „prvoligaše“ pritiskaju slični problemi kada se radi o organizaciji utakmica, a u pogledu angažovanja licenciranih redara, pa ih je generalni sekretar Mirko Gluščević informisao da su iz Fudbalskog saveza Beograda već preduzeti koraci da se dođe do rešenja tog problema. Komesari za suđenje i disciplinu Željko Mohora i Goran Perić su sugerisali predstavnicima klubova da budu spremni za i nastavak takmičenja, a što se tiče suđenj komesar Željko Mohora je analizirao neke situacije iz jesenje polusezone istakavši da se prati učinak sudija.

 

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!