15.05.2018

Konferencija za medije povodom 5. međunarodnog memorijalnog turnira „Miljan Miljanić“ u petak 18. maja 2018. godine

Uoči početka 5. međunarodnog, memorijalnog turnira „Miljan Miljanić“, koji će se održati od 21-25. maja 2018. godine, u petak 18. maja 2018. godine će se u prostorijama PRESS CENTRA FSB (Deligradska 27/III) sa početkom u 13:00 časova održati Konferencija za medije.

Na ovogodišnjem memorijalu će osim domaćina, reprezentacije Srbije (U-16) učestvovati i odgovarajuće reprezentacije Crne Gore, Ukrajine i Bugarske. Na Konfereniciji za medije biće prisutni predstavnici Fudbalskog saveza Srbije i Fudbalskog saveza Beograda koji zajednički organizuju takmičenje u Beogradu (stadion FK „Radnički" u Novom Beogradu i FK "Sinđelić") i Staroj Pazovi (SC FSS), a na novinarska pitanja odgovaraće i v.d. selektora reprezentacije Srbije Ivan Đukanović, kao i kapiten selekcije Srbije koji će nastupiti na predstojećem turniru.

 

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!