14.02.2018

Konkursi za edukaciju za UEFA/FSS "B" diplomu za fudbalskog trenera i Nacionalnog "C" sertifikata za fudbalskog trenera

Obrazovni centar FS Srbije i Fudbalski savez Beograda (OFT FSB) objavljuju konkurse za edukaciju za UEFA/FSS "B" diplomu za fudbalskog trenera i Nacionalnog "C" sertifikata za fudbalskog trenera. Osnove uslove konkursa možete pogledati ispod ovog teksta

 

Svaki kandidat treba PAŽLJIVO DA PROČITA INFORMATOR koji možete preuzeti OVDE.

Kandidati koji se prijavljuju za UEFA/FSS "B" edukaciju

KATEGORIJA TRENERSKA KARIJERA

KATEGORIJA IGRAČKA KARIJERA

Kandidati koji se prijavljuju za UEFA/FSS "B" kurs ništa ne uplaćuju, već će kandidati koji budu primljeni dobiti pravovremene informacije i instrukcije o načinu plaćanja edukacije.

Kandidati koji se prijavljuju za edukaciju za Nacionalni "C" sertifikat za trenera moraju traženu dokumentaciju (u Informatoru ili na prijavi je sadržaj) podneti uz prijavu koju možete preuzeti na sledećem linku:

PRIJAVA ZA NACIONALNI "C" KURS

Svi kandidati koji se prijavljuju za "C" kurs prilikom predaje dokumentacije obavezno treba da izvrše uplatu od 20.000,00 dinara (nova cena edukacije) na račun FS Beograda: 145-22498-90 (svrha uplate: edukacija za C diplomu, a primalac: FS Beograda, Deligradska 27/III Beograd).

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!