29.10.2019

Kontrolna utakmica za sastav Amaterske reprezentacije FS Beograda – Zona ubedljivija od srpskoligaša

U SC FS Beograda na Adi Ciganliji odigrana je kontrolna, revijalna utakmica između amaterskih selekcija Srpske lige – grupa „Beograd“ i Zonske lige Beograda. Igrači koji nastupaju za klubove u ovim rangovima pokušali su da pred selektorom Amaterske reprezentacije FS Beograda Goranom Serafimovićem pokažu što je moguće više od svog fudbalskog umeća, kako bi se nametnuli za sastav AR FSB koja će u Ljubljani 6. novembra 2019. godine igrati protiv selekcije amatera iz glavnog grada Slovenije tradicionalnu prijateljsku utakmicu.

  

U duelu na Adi Ciganliji više želje za pobedom i više borbenosti ispoljeno je u redovima selekcije Zone koja je zabeležila ubedljivu pobedu od 5:1 (3:0). Međutim, treba reći i to da se dobar deo pozvanih igrača za sastav Srpske lige – grupa „Beograd“ nije odazvao pozivu trenera Željka Kalajdžiča i Saše Stojadinovića, pa na terenu igrači te selekcije nisu delovali mnogo ubedljivo, mada je i među njima bilo onih koji su skrenuli pažnju na sebe. S druge strane, Zonaši koje su odabrali treneri Nebojša Radišić i Goran Janković od početka su zaigrali agresivno i bez respekta, pa su već u prvom delu praktično rešili utakmicu postigavši u tom periodu tri gola što je bio i rezultat u poluvremenu. „Slika“ se nije bitnije menjala ni u nastavku utakmice koju je sa tribina pratio veliki broj trenera i sportskih radnika iz dva takmičarska ranga FS Beograda. Golove za Zonu dali su dvostruki strelac Purić, zatim Spasić, Ivanović i Šarić, dok je utešni pogodak za srpskoligaše, sa „bele tačke“, postigao Puzović.

  

Selektor Amaterske reprezentacije FS Beograda Goran Serafimović će u četvrtak objaviti imena osamnaest igrača koji će u utorak 5. novembra 2019. godine putovati za Ljubljanu gde se sa domaćim amaterima sastaju dan kasnije u 11:00 časova na terenu SC „Bežigrad“. Selektor Serafimović je bio zadovoljan ovom proverom i najavio da će se uz igrače koji su od ranije u „kosturu“ AR FS Beograda sigurno naći i nekoliko momaka koji su igrali u današnjoj utakmici.

Stadion SC FSB na Adi Ciganliji. Gledalaca oko 50

Sudije: Dušan Vićentijević , Filip Marković i Nemanja Rosić

Srpska liga – grupa „Beograd“: Obadal, Janković, Džinović, Aćimović, Mijalković, Ivanović, Glišić, Mirković, Puzović, Simić i Mladenović. Igrali su još: Brković, Čočaj i Mikić.

Zonska liga Beograda: Marković, J. Milosavljević, Đuketić, Obradović, N. Milosavljević, Ilijazi, Purić, Krneta, Gogić, Spasić i Ivanović. Igrali su još: Bojović, Lazarević, Šalipur i Šarić.

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!