27.12.2014

Lep gest FK „Brodarac“ i FK „Brodarac 1947“

Fudbalski klubovi „Brodarac“ i „Brodarac 1947“ u potpunosti podržavaju politiku nagrađivanja klubova koji prednjače u fer-pleju i sportskom ponašanju, a koju sprovodi naš savez.

Uz izražavanje zahvalnosti svim svojim fudbalerima, trenerima, sportskim radnicima i navijačima, kao i savezu koji prepoznaje klubove FK „Brodarac“ i FK „Brodarac 1947“ kao uzorne sportske kolektive, pomenuti klubovi su uputili predlog da predviđenu nagradu - sportsku opremu Fudbalski savez Beograda dodeli klubovima koji su pretrpeli štetu u majskim poplavama i kojima je ona potrebnija.

Fudbalski savez Beograda se ovom prilikom zahvaljuje pomenutim klubovima na lepom gestu i još jednom čestita na poštovanju fer-pleja i uzornom ponašanju, kao i velikim naporima koji su uloženi u prethodnim godinama na planu unapređenja fudbalske infrastrukture.

Savez će nastaviti da aktivno pomaže sve klubove koji rade u interesu razvoja fudbalskog sporta u Beogradu.

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!