Друга београдска лига

poslednja vest
Kalendar  Rezultati/Tabela  Raspored utakmica  Unakrsna tabela  Diјagrami  Statistika lige    
К1  
К2  
К3  
К4  
К5  
К6  
К7  
К8  
К10  
К11  
К12  
К13  
К14  
К15  
К16  
К17  
К18  
 1    27.08. 16:30   КРТИНСКА - 21. МАЈ   1 : 1     
 2    24.08. 11:00   21. МАЈ - МЛАДОСТ (Барошевац)   2 : 0     
 3    30.08. 16:30   РАДНИЧКИ ПДМ - 21. МАЈ   0 : 6     
 4    07.09. 11:00   21. МАЈ - БАЋЕВАЦ   1 : 0     
 5    14.09. 16:00   РАБРОВАЦ - 21. МАЈ   1 : 2     
 6    21.09. 11:00   21. МАЈ - ШУМАДИНАЦ (Бечмен)   0 : 0     
 8    01.10. 15:30   21. МАЈ - БАЊА   0 : 1     
 9    05.10. 15:00   РУШАЊ - 21. МАЈ   1 : 1     
 10    12.10. 11:00   21. МАЈ - МОШТАНИЦА   0 : 0     
 11    19.10. 14:30   МЛАДИ ОБИЛИЋ - 21. МАЈ   0 : 2     
 12    26.10. 11:00   21. МАЈ - ЈЕДИНСТВО (Сурчин)   1 : 0     
 13    02.11. 14:00   БОРАЦ (Прогар) - 21. МАЈ   1 : 0     
 14    09.11. 14:00   ПИОНИР (Бесни фок) - 21. МАЈ   1 : 0     
 15    16.11. 11:00   21. МАЈ - ИНСТИТУТ   2 : 0     
 16    22.11. 13:00   ЛЕПУШНИЦА - 21. МАЈ   2 : 2     
 17    30.11. 11:00   21. МАЈ - Б С К (Брајковац)   2 : 1     
 18    09.04. 16:00   21. МАЈ - КРТИНСКА   2 : 0     
 19    22.03. 15:00   МЛАДОСТ (Барошевац) - 21. МАЈ   0 : 1     
 20    28.03. 15:00   21. МАЈ - РАДНИЧКИ ПДМ   0 : 0     
 21    04.04. 16:00   БАЋЕВАЦ - 21. МАЈ   0 : 0     
 22    11.04. 16:00   21. МАЈ - РАБРОВАЦ   0 : 3     
 23    15.04. 17:00   ШУМАДИНАЦ (Бечмен) - 21. МАЈ   1 : 0     
 25    26.04. 17:00   БАЊА - 21. МАЈ   3 : 1     
 26    02.05. 17:00   21. МАЈ - РУШАЊ   3 : 1     
 27    06.05. 17:30   МОШТАНИЦА - 21. МАЈ   5 : 0     
 28    09.05. 17:30   21. МАЈ - МЛАДИ ОБИЛИЋ   3 : 0    21. МАЈ - МЛАДИ ОБИЛИЋ 3:0

Zabeleška: службени резултат ПФФ
 29    17.05. 17:30   ЈЕДИНСТВО (Сурчин) - 21. МАЈ   2 : 0     
 30    23.05. 17:30   21. МАЈ - БОРАЦ (Прогар)   0 : 0     
 31    30.05. 17:30   21. МАЈ - ПИОНИР (Бесни фок)   3 : 2     
 32    03.06. 17:30   ИНСТИТУТ - 21. МАЈ   1 : 1     
 33    06.06. 17:30   21. МАЈ - ЛЕПУШНИЦА   0 : 3     
 34    13.06. 17:30   Б С К (Брајковац) - 21. МАЈ   1 : 0