Друга Д лига пионира

16. Kolo - 31.05.2008 do 01.06.2008
  ТЕК СЛОГА - РАДНИЧКИ ПДМ  2 : 5
  КОЛУБАРА - БОРАЦ (Остружница)  3 : 0
  МЛАДЕНОВАЦ - ХЕРОЈ  3 : 2
  СОПОТ - АВАЛА  11 : 1

Slobodan: ДУДОВИЦА  

Tabela - 16. Kolo
    Kolo Бод.   Голови    Razlika
КОЛУБАРА  15  42   82:11    71
МЛАДЕНОВАЦ  14  32   55:24    31
СОПОТ  15  31   49:24    25
РАДНИЧКИ ПДМ  14  23   50:28    22
ТЕК СЛОГА  14  19   38:31    7
ДУДОВИЦА  14  13   23:41    -18
БОРАЦ (Остружница)  14  12   26:40    -14
ХЕРОЈ  14  9   19:57    -38
АВАЛА  14  3   14:100    -86

17. Kolo - 07.06.2008 do 08.06.2008
   ДУДОВИЦА - ТЕК СЛОГА  3 : 1
   ХЕРОЈ - РАДНИЧКИ ПДМ  4 : 0
   БОРАЦ (Остружница) - СОПОТ  0 : 5
   АВАЛА - МЛАДЕНОВАЦ  2 : 11

Slobodan: КОЛУБАРА