Друга футсал лига Београд

5. Kolo - 07.11.2009 do 08.11.2009
07.11. 13:15  Нови Београд - Т М Ф  5 : 0
07.11. 14:45  Борча - Темпо  5 : 5
08.11. 14:15  Интермецо - Економист  5 : 5
08.11. 15:45  Земун - Коњарник  13 : 4
Tabela - 5. Kolo
    Kolo Бод.   Голови    Razlika
Нови Београд  7   15:5    10
Борча  7   16:11    5
Темпо  6   17:7    10
Земун  6   14:4    10
Економист  3   9:11    -2
Коњарник  3   10:13    -3
Интермецо  1   6:12    -6
Т М Ф  1   2:15    -13

6. Kolo - 14.11.2009 do 15.11.2009
14.11. 13:15  Т М Ф - Коњарник  1 : 5
14.11. 14:45  Економист - Земун  4 : 7
15.11. 14:15  Темпо - Интермецо  7 : 1
15.11. 15:45  Нови Београд - Борча  3 : 1