Прва лига кадета

26. Kolo - 23.06.2007 do 24.06.2007
23.06. 10:00  Црвена звезда (ММЛ) (-1 бод) - Београд  0 : 10
23.06. 10:00  П К Б (Падинска скела) (- 1 бод) - Железничар (- 1 бод)  1 : 0
23.06. 11:00  Б С К (Батајница) - Омладинац (Нови Бановци)  3 : 3
23.06. 13:00  Колубара - Студентски град  3 : 0
24.06. 09:00  Раднички (Обреновац) - Полицајац  0 : 2
24.06. 10:00  Синђелић (Београд) - Бежанија  0 : 2
24.06. 10:00  Балкан Буковица - Палилулац  2 : 2
Tabela - 26. Kolo
    Kolo Бод.   Голови    Razlika
Полицајац  26  62   65:19    46
Бежанија  26  60   58:15    43
Синђелић (Београд)  26  52   58:23    35
Београд  26  48   72:33    39
Колубара  26  47   53:35    18
Палилулац  26  41   66:40    26
П К Б (Падинска скела) (- 1 бод)  26  41   51:43    8
Б С К (Батајница)  26  36   41:54    -13
Раднички (Обреновац)  26  35   36:36    0
10  Железничар (- 1 бод)  26  33   41:39    2
11  Балкан Буковица  26  28   29:46    -17
12  Омладинац (Нови Бановци)  26  18   38:69    -31
13  Студентски град  26  16   28:80    -52
14  Црвена звезда (ММЛ) (-1 бод)  26  0   18:122    -104

Sezona završena