12.10.2021

In memoriam - Milivoje Miša Jeremić

Napustio nas je Milivoje Miša Jeremić u šestdeset i petoj godini života dogugodišnji sportski radnik iz Cvetovca. Svom fudbalskom klubu "Mladost" je ostao veran sve do iznenadnog prestanka života.

Karijeru fudbalera je počeo i  završio u "Mladosti", potom je kao sportski radnik, odnosno sekretar, nastavio da deli dobro i zlo sa svojim meštanima s kojima je uspeo da FK "Mladost" iz Cvetovca dovede do stabilnog učesnika Zonske lige Beograda.

Biran je čak u četiri mandata za potpredsednika Fudbalskog saveza opštine Lazarevac. Miša je bio jedinstveni sportski radnik koji se retko rađa. Po prirodi tih i miran, ali za njega nije bilo nerešivih fudbalskih problema. Na vest o njegovoj smrti jedan od njegovih najbližih saradnika jednostavno je rekao „Otišao je najbolji od svih nas“. Ceo svoj radni vek proveo je u RB Kolubari, gde je  pre tri meseca stekao i penziju. Na žalost, nije dočekao da uživa u njoj.

Sahrana Milivoja Miše Jeremića biće u četvrtak, 14. oktobra 2021. godine , na groblju u Cvetovcu. Dok će se opelo održati u Lazarevcu i počinje u 11:00 časova.

                              

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!