25.07.2020

In Memoriam - Preminuo Božidar Milenković

U 67. godini života preminuo je Božidar Milenković,dugogodišnji prvotimac, trener i klupski operativac "OFK Beograda".


Dres "OFK Beograda" nosio je čitavih 11 sezona u periodu 1975-88. U prvenstvenim i kup-utakmicama je ukupno odigrao čak 290 mečeva i postigao 18 golova. Nakon završetka igračke karijere ostao je u klubu gde je preuzeo brigu o Omladinskom stadionu. Kasnije je postao i šef stručnog štaba seniorskog tima, bio u UO fudbalske sekcije, te njen sportski direktor, a imao je ulogu direktora sportskog društva do svog poslednjeg dana života. Svakodnevno je bio na stadionu i imao jednu ulogu domaćina popularnog beogradskog kluba.

Oproštaj od Božidara Milenkovića je u utorak 28.07. 2020. godine. Opelo počinje u 12 sati, a sahrana će se obaviti nakon toga u 12:30h na Novom groblju u Beogradu. Ovim putem Fudbalski savez Beograda upućuje saučešće familiji i prijateljima Božidara Milenkovića.

  

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!