31.08.2020

In Memoriam - preminuo Mihajlo Šainović

Još jedno fudbalsko ime nas je zauvek napustilo. U Beogradu je u nedelju 30. avgusta 2020. godine u 87. godini preminuo nekadašnji poznati fudbalski sudija Mihajlo Šainović.

Ugled i poštovanje je stekao sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka istakavši se arbitražom na utakmicama  igranim na terenima nekadašnje Jugoslavije.

Podjednako je bio cenjen u Splitu, Beogradu, Skoplju, Zagrebu, Ljubljani, Sarajevu, Nišu...

Sudijski ispit položio je 1957. godine, a pet godina kasnije je postao republički sudija, da bi zvanje saveznog arbitra stekao 1968. godine.  
Po završetku uspešne sudijske karijere nesebično je prenosio svoje bogato iskustvo na mlade obavljajući ulogu instruktora. Imao je značajnu ulogu i funkcije u sudijskim organizacijama Jugoslavije, Srbije i Beograda gde je obavljao funkciju predsednika sudijske organizacije.

Sahrana Mihajla Šainovića biće u sredu 2. septembra 2020. godine na beogradskom Centralnom groblju (na Voždovcu) u 12:30 časova (opelo je u 12:00 časova).

                              

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!