11.06.2019

In Memoriam - preminuo Milan Ponoš

U Beogradu je u 68. godini preminuo Milan Ponoš dugogodišnji član Organizacije fudbalskih sudija Beograda i svojevremeno istaknuti sudija.
Milan Ponoš se rodio 25. avgusta 1951. godine. Počeo je da sudi 1979. godine, a tri godine kasnije je proglašen za sudiju stalnosti. Republički sudija postao je u novembru 1984. godine, a pet godina kasnije i savezni sudija.
Milan Ponoš se od aktivnog suđenja oprostio 1995. godine na utakmici FK ,,Železnik“ – FK ,,Crvena zvezda“. Nakon dugogodišnje sudijske karijere, proglašen je za instruktora savezne kategorije. Dugo godina je bio aktivan član u komisijama Udruženja fudbalskih sudija Beograda.
Fudbalski savez Beograda i Organizacija fudbaslkih sudija Beograda porodici pokojnog Milana Ponoša upućuju najiskrenije i najdublje saučešće.
Sahrana će se održati u Novom Beogradu u petak 14. juna 2019. godine od 11:30 časova na Novom Bežanijskom groblju.

   

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!