02.04.2021

In Memoriam - Preminuo Saša Žujović

Beogradski i srpski futsal je, tragičnim slučajem koji se u petak 02. aprila 2021. godine dogodio u selu Vračević, ostao bez jednog svog značajnog pregaoca i poznatog sportskog radnika. Od posledica anafilaktičkog šoka preminuo je u 51. godini Saša Žujović, predsednik futsal kluba "Kolubara" koji je tu funkciju obavljao od njegovog osnivanja 2005. godine.

Za vreme njegovog mandata osvojena je titula šampiona Srbije u malom fudbalu, a potom je klub bio učesnik Lige šampiona u futsalu (Turnir je održan u Poreču u Hrvatskoj). Ujedno bila je to i prva titula šampiona Srbije za seniore u igri sa loptom u Gradskoj opštini Lazarevac. Žujović je ostavio i dubok trag u srpskom futsalu jer je bio i dugogodišnji predsednik Zajednice futsal prvoligaša Srbije. Bio je izuzetno poštovan u ovom sportu.

Sahrana Saše Žujovića obaviće se u ponedeljak, 05. aprila 2021. godine u 12:00 časova na lazarevačkom groblju.

                 

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!